Arrangementen

Bed en Breakfast

U bent voor één of voor meerdere dagen bij ons te gast,
en wilt u ‘s ochtends laten verwennen met een uitgebreid ontbijt.

Zakelijk verblijf

Voor werkzaamheden in de regio Zuid-Oost Brabant?
Bed en Breakfast “Huys en Hoff” is strategisch gelegen tussen Eindhoven (10km) en Tilburg (15km).
U bevindt zich hier slechts op enkele minuten afstand van de op/afrit A58, zodat u in zeer korte tijd in Eindhoven (airport) of Tilburg bent.

Iets te vieren?

Wat dacht u dan van heerlijk uit te gaan eten in een van de vele eetgelegenheden in Oirschot, en daarna overnachten in onze Bed en Breakfast, om de volgende morgen nog even na te genieten met een uitgebreid ontbijt.

Rijden in een Oldtimer

Wat dacht je bijvoorbeeld van een dag in een klassieke auto rijden, in combinatie met een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen in onze Bed en Breakfast.
Of ga op pad en picknick lekker in de mooie Brabantse omgeving.
Ga voor mogelijkheden en prijzen naar “Klassiekerhuren.nl” https://www.klassiekershuren.nl/arrangementen/.

Appartement/Studio

Langer verblijven en zelf je ontbijt, lunch en diner klaarmaken, geen probleem. Bed en Breakfast “Huys en Hoff” is hiertoe uitgerust als appartement/studio met een volledig ingerichte keuken.
Hier kunt u gebruik maken van een koel- vriescombinatie, oven- magnetron, 4 pits kookplaat en een afwasmachine om na een heerlijk ontbijt, lunch of diner de afwas simpel te houden.

Trouwen

Trouwen in Oirschot?
Bed en Breakfast “Huys en Hoff Aen Den Haspel” is strategisch gelegen, vlakbij de Sint Petrus Basiliek, het Boterkerkje en het oude raadhuis. Maar ook dichtbij diverse feestlocaties.
Start de mooiste dag van je leven morgens vroeg  met de fotoreportage in en om het pittoreske Oirschot met diverse fotogenieke locaties.  En na een mooie feestelijke dag lekker uitslapen en nog nagenieten met een heerlijk ontbijt.
Neem contact op voor een  arrangement op maat.

Naambord

Dirk van Ameijdenstraat 8
5688AL Oirschot
+31 6 5376 4386 / 0499 - 574640
BTW-id: NL001314323B25
KvK: 58269517